0

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Τήρησης Απορρήτου

Το AQUATEKNA αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΛΙΦΟΠΟΥΛΟΣ – AQUATEKNA ΑΦΜ 050548391 ΔΟΥ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ με έδρα ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, Τ.Κ. 63085 σεβόμενο τα δικαιώματα, την ασφάλεια και τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών.

Η βασική πολιτική περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και του απορρήτου κάθε είδους πληροφοριών σχετικών με τους πελάτες μας, περί συμμόρφωσής μας σε κάθε ισχύοντα κώδικα ή και κανόνα ορθής συμπεριφοράς και πρακτικής ή πλαισίου κανονιστικής συμμόρφωσης που διέπει την πώληση προϊόντων, καθίσταται ιδιαίτερα σημαντική.

Όπως ορίζει ο Νόμος 2472/1997, και όπως αυτός τροποποιήθηκε από τον Ν.3471/2006, για την τήρηση αρχείου που περιλαμβάνει Προσωπικά Δεδομένα απαιτείται η ρητή συγκατάθεση του υποκειμένου.

Για το λόγο αυτό, εάν δεν συμφωνείτε με την καταχώρηση των προσωπικών δεδομένων σας για τους σκοπούς που αναφέρονται παρακάτω, παρακαλείστε να απέχετε από τη χρήση της ιστοσελίδας AQUATEKNA.

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία καταχωρείτε στη διάθεσή του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με την εγγραφή σας, χρησιμοποιούνται για να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με την παραγγελία σας, να σας ενημερώνουμε σχετικά με σημαντικές λειτουργικές αλλαγές του ιστότοπου μας, για στατιστικούς λόγους και έρευνες αλλά και για την προώθηση και προαγωγή των προϊόντων και υπηρεσιών μας, εφόσον το επιθυμείτε.

Σε κάθε περίπτωση, η περαιτέρω χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου ισοδυναμεί και με τη ρητή συναίνεσή σας για την καταχώρηση όποιων δεδομένων σας ζητηθούν για το αρχείο της εταιρείας μας και ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους σας των όρων χρήσης και του περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006, ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).  Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, συλλέγονται και διατηρούνται για τον απαραιτήτως αναγκαίο χρόνο και για καθορισμένους, ρητούς και νόμιμους σκοπούς. Τυγχάνουν δε ως άνω, σύννομης και θεμιτής επεξεργασίας με διαφανή τρόπο σύμφωνα πάντα με το ισχύον νομικό πλαίσιο και κατά τρόπο που εγγυάται την ενδεδειγμένη ασφάλεια αυτών. Τα δεδομένα αυτά είναι κάθε φορά κατάλληλα, συναφή, πρόσφορα και όχι περισσότερα από όσα απαιτούνται εν όψει των ανωτέρω σκοπών, είναι δε ακριβή και, εφόσον χρειάζεται, υποβάλλονται σε ενημέρωση.

Σύμφωνα με το νόμο και τις διατάξεις των άρθρων 11, 12 & 13 του Ν. 2472/1997 ο χρήστης έχει το δικαίωμα της πρόσβασης και διαγραφής προσωπικών δεδομένων, τα οποία συλλέγονται και επεξεργάζονται στα αρχεία της εταιρείας μας.

Γι’ αυτό το λόγο, όλα τα μηνύματα τα οποία θα δέχεστε από το AQUATEKNA μέσω email ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με το τρόπο με τον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση ή να διαγραφείτε από τα αρχεία μας.